Sex

Weekend

Onze zoon is naar volleybal kamp, dus eindelijk zijn we weer eens een lang weekend met zijn tweeën. Vrijdag hebben we zoonlief weggebracht naar zo´n vakantieboerderij ergens op de Veluwe.
Vooraf hadden we al allerlei plannen gemaakt om een geil weekend te beleven, en al onze fantasieën nog eens de revue laten passeren. Ook mijn grootste wens, om sex te hebben met anderen erbij. We hadden daar al vaker over gefantaseerd, maar daar bleef het bij. Je wilde mij niet delen, zei je altijd.
Het geile weekend begon al op het moment dat we wegreden bij de boerderij.
Ik had me goed voorbereid en met Google Maps gekeken waar ik een stil bospad kon vinden. Daar snel naar toe gereden en heerlijk geneukt in de vrije natuur.
Maar het lekkerste moest nog komen, en ik wist nog van niks. Zaterdagavond, na een lekker glaasje rosé, zeg jij ineens op strenge toon “ik wil dat je je nu gaat douchen”. Ik sputter nog wat tegen, maar jij houd vol. Nadat ik me gedoucht en geschoren heb roep je me naar de slaapkamer. Daar sta jij te wachten met een blinddoek in je hand. Dit doe je om en dan begeleid je me naar het bed. “Ga op je rug liggen” zeg je, en voor ik er erg in heb lig ik vastgebonden op bed. Mijn pik begint al een beetje te groeien en jij ziet de bobbel in mijn string. “Hm, die neukstaaf kan beter wat meer vrijheid hebben”, zeg jij. Maar je wil mijn benen niet meer losmaken en plotseling voel ik het koude metaal van een schaar. Je knipt zomaar de string door en rukt die onder me vandaan. “Zo, dat ziet er beter uit” mompel je. “Ik ga ook even douchen, wacht je op me?”. Alsof ik iets anders kan.
Voor mijn gevoel duurt het een uur voor ik je de trap weer op hoor komen, maar dan verdwijn je eerst doodleuk nog in de inloopkast om je haar te föhnen. Maar eindelijk kom je weer te voorschijn.
Je gaat naast me op het bed zitten en geeft me een heerlijke tongzoen. Je speelt met mijn tepels, likt over mijn buik, maar komt niet in de buurt van mijn harde lul. “Alsjeblieft, maak me los. Ik wil jou ook zien en aanraken” vraag ik. “Oh, wil je weten wat ik aan heb….dat geile roze setje waar mijn tieten half in zitten zodat ik blote tepels heb. En dat slipje met open kruis, zodat mijn natte kutje lekker bloot is”. Zo praat je alleen als je erg geil bent, en mijn pik wordt nog harder dan hij al was. “Maar je mag wel even aan mijn tepeltje likken, hoor” zeg je. En dan voel ik je stijve tepel tegen mijn lippen. Ik lik er aan en draai er met mijn tong rondjes omheen, maar zodra ik je aan je tepel wil zuigen trek je je terug. “Alleen likken” zeg je. Dan voel ik je vinger tegen mijn lippen. “Proef eens hoe heet ik ben” fluister je. Ik lik langzaam jouw geil van je vinger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *