Sex

Neuken tijdens werk

Ik ben een jongen, zonder sex-ervaring, maar in deze verhaaltjes schrijf ik mijn fantasieën waarvan ik graag zou willen dat ze uitkomen. De personages zijn dus gebaseerd op echte mensen, ik droom er dan ook van om met die mensen deze dingen mee te maken. Maar om een beetje privé te behouden zijn alle namen verandert, ook die van mij.
Ik hoop dat je de verhaaltjes leuk vind, reacties, tips en suggesties zijn altijd welkom: barkas10@hotmail.com

Lucas’ avonturen 5: neuken tijdens seksuele opvoeding

De meeste onder jullie zullen het wel kennen, of zullen het zich nog herinneren, maar tijdens SO word er altijd veel gelachen en durft niemand eigenlijk iets te vragen of te antwoorden. In onze klas was dat dus niets anders. Misschien het enige verschil: bij ons werd het gegeven door de heetste leerkracht van ‘t school. Ze was nog maar 2 jaar afgestudeerd en moest nu ongeveer 25 zijn. Ze had heerlijke borsten die ze eigenlijk, raar genoeg, meestal verstopte onder een trui. Topjes dragen was niet van haar gewoontes, wat wij, de jongens van de klas, allemaal raar vonden als je zo’n figuurtje hebt. Ze had ook een heerlijke kont een was niet echt mager maar ook zeker niet dik. Gewoon perfect eigenlijk.
Je moet misschien iets weten over onze klas: we zijn met 15 leerlingen, een kleine agente klas dus. Er zitten 8 jongens in en 7 meisjes, begin dit jaar was er nog een jongen weggegaan. Ik zal even de meisjes voorstellen: de eerste is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *